Wolverines julkaisi EFL-rosterinsa

jefumaster 27.3.2013 19:46 Ei kommentteja

Helsinki Wolverines julkaisi tänään EFL-rosterinsa. Takaraja pelaajalistan vahvistamiselle on 30 päivää ennen kauden avausottelua. Roosters julkaisi oman rosterinsa jo aiemmin.

Ahmajoukkueen julkaisemassa pelaajalistassa ei ole mukana varsinaisia yllätyksiä. Aiemmin esitettyyn rosteriin on lisätty mukaan täydennystä omasta II-joukkueesta, sekä junioreista. Pelaavaan joukkueeseen on odotetusti listattu mm. AFC Shown scrimmagessa lupaavia otteita esittäneet Sebastien Sagne (wr/db), Petteri Härö (qb), Tommi Behm (rb) ja Ville Valasti (lb).

Trojansissa viime kaudella yhdessä pelissä esiintynyt takapuolustaja Lauri Kaukonen jatkaa julkaistun listan mukaan uraansa Wolverinesissa. Rosteriin on kirjattu myös backup pelinrakentaja Cedric Johnsonin loukkaantumisen varalle. Ohio Sharksin listoilla oleva Nez Mincy on päävalmentaja Garzan jokerikorttina pelaavan miehistön ulkopuolella.

EFAF:lle toimitettuun maksimissaan 60 pelaajan listaan ei saa tehdä muutoksia EFL-kauden aikana. Siitä huolimatta esimerkiksi Roosters julkaisi huomattavasti kapeamman rosterin Wolvoihin verrattuna. Kukonpoikien 45 miehen listalla ei ole Wolvojen Mincyn kaltaisia varamiehiä, joten Robert Johnsonin on pysyttävä ehjänä läpi sarjan mikäli joukkue haaveilee menestymisestä. EFL:n rajoitteet eivät koske kotimaista Vaahteraliigaa.

Gridironin rosterianalyysit

Gridiron julkaisee pääsiäispyhien aikana tarkemmat analyysit EFL-sarjaan osallistuvien suomalaisjoukkueiden rostereista. Kattavissa raporteissa perehdytään siihen, ketkä viime kauden miehistöistä ovat poissa joukkueiden listoilta ja millaista osaamista on hankittu lähteneiden tilalle. Onko ryhmät vahvistuneet vai löytyykö heikkouksia.

Tutustu Wolverines rosteriin: Tästä linkistä

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi