Butchersin Tennberg Dresdeniin

Gridiron Staff 27.3.2013 10:01 Ei kommentteja

Porvoon Butchersin 23-vuotias linjamies siirtyy tulevaksi kaudeksi Saksan GFL-liigaan.

Uusimaan uutisen mukaan Arttu Tennberg on allekirjoittanut sopimuksen Saksan mestaruussarjaa GFL:ää pelaavan Dresden Monarchsin kanssa. Monarchs on suomalaisille tuttu Martti Välimaan seurana. Monarchsissa pelasi viime kaudella myös Oulu Northern Lightsissa 2011 loistanut pelinrakentaja Nick Hardesty.

– Voin sanoa suoraan, että olen innoissani. Tämä on mahtava tilaisuus päästä ulkomaille pelaamaan. Dresden päätyi viime kaudella Saksan liigassa kolmanneksi ja janoaa nyt mestaruutta, Tennberg kertoo Uusimaassa.

Vuosia Butchersin linjakalustoon kuulunut nuori Tennberg kiittää Porvoon organisaatiota kannustuksesta lähteä ulkomaille pelaamaan.

– Näitä pelimahdollisuuksia ei kuitenkaan montaa tule ja on pakko käyttää ne hyväksi silloin kun ne osuvat kohdalle, Tennberg kommentoi Touchdown.fi:n haastattelussa.

Tennbergin lähtö on luonnollisesti kolaus Butchersin linjalle, mutta toisaalta joukkue on uutisoinut talvikaudella Juha Lampisen ja Antti Martikan sopimuksista. Butchersin linjapelin onnistuminen tulevalla kaudella on yksi joukkueen menestyksen avainkysymyksistä.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *