Toivosen Graz avasi tappiolla

jefumaster 26.3.2013 8:00 Yksi kommentti

Itävallan liigan avausottelussa kohtasivat Swarco Raiders ja Graz Giants. Sami Toivosen vahvistama Giants hävisi ottelun 31-21.

Toivosen ensimmäinen ottelu Itävallassa käynnistyi täysin Raidersin merkeissä. Joukkue ehti hankkia itselleen ylivoimaisen 31-0 johdon ennen Giantsin viimeisen neljänneksen loppukirin alkamista. Suomalaistukimies keräsi ottelussa runsaasti peliaikaa ja tilastoihinsa 1+1 taklausta. Gridiron kysyi Samilta pikaiset tunnelmat ottelun jälkeen:

– Lopputulos ei tietenkään millään tavalla ollut mieleinen, mutta muuten kokemuksena hieno. Innsbruckin Tivoli-Stadion on jylhien vuorien ympäröimä ja reilu 2000 päinen yleisö piti kovalla metelillä tunnelmasta huolen.

-Aloitin OLB:nä ja jaettiin downit aika tarkkaan puokkiin paikallisen jannun kanssa. Lisäksi pelasin kaikki spessut. Henkilökohtaisesti ei suurempia virheitä tullut tehtyä mutta ei myöskään highlight-materiaalia.

Ottelu oli seurattavissa Raiders-TV:n suorana live lähetyksenä myös Suomesta käsin. Giantsin pelinrakentajana ottelussa toimi Crocodilesista tuttu amerikkalainen Alex Good.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Raidersien kotisivujen kautta katseltavissa ensi lauantaina 30.3. klo 16:00 meidän aikaa Raiders vs Prague Panthers jota valmentaa Jyväskylässäkin valmentanut Tom Smythe. Ottelu näytetään tod. näk. myös uusintana maanantai-iltana, kuten tämä ensimmäisen kierroksen ottelukin näytettiin eilen illalla.

    http://www.raiderstv.at/default.aspx