Taft julkaisi toisen amerikkalaisensa

jefumaster 25.3.2013 17:20 Ei kommentteja

Liigajoukkueista maltillisimmin siirtomarkkinoilla esiintynyt Vantaan Taft kertoi solmineensa sopimuksen yhdysvaltalaisen Andre Privottin kanssa.

Vantaalaisten toinen amerikkalaisvahvistus hankittiin laitahyökkääjän paikalle. 22-vuotias Privott pelasi yliopistovuotensa Southern Connecticut State Universityssä (1AA). 180 senttinen ja 80 kiloinen pelaaja kertoo hallitsevansa myös puolustuksen takakentän tekniikat.

Privott on toinen Taftin hyökkäykseen signaama pelaaja. Aiemmin joukkue julkaisi keskushyökkääjä Greg Tellishin sopimuksen. Vantaalaiset ovat ainoa liigajoukkue, joka tähtää kesän sarjaan kotimaisen pelinrakentajan johdolla. Miro Kadmirylla ja Vantaan valmennuksella tulee olemaan täysi työ osoittaa, että menestyvää liigahyökkäystä voidaan johtaa kotimaisin voimin. Haaste on kova, mutta oikein roolitetut amerikkalaispelaajat tekevät onnistumisesta pikkuisen enemmän mahdollisen.

Viime kauteen TAFT lähti kahdella amerikkalaisvahvistuksella. Kauden 2013 kilpavarustelun vauhti muissa seuroissa on ollut ennennäkemätön. Mikäli vantaalaiset vastaavat kilpailuun, tullee seuraava julkaisu kohdistumaan puolustuspelaajaan.

Lähde: Laitahyökkääjä Andre Privott TAFTiin

 

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *