Wolverines vahvistaa rajusti hyökkäyslinjaansa

jefumaster 25.3.2013 10:54 Ei kommentteja

Helsinki Wolverines vahvistaa OL-miehitystään merkittävästi. Joukkueen vahvuuteen liittyvät Kamran Osman, sekä Marko Puustinen.

Kamran Osman kertoi paluustaan kasvattajaseuransa Turku Trojansin miehistöön marraskuussa. Nyt jättiläinen (202cm/150kg) palaa kuitenkin Helsinkiin ja Wolverinesiin sivilielämään liittyvistä syistä. Osman ei ole ensimmäinen pelaaja, jonka suunnitelmat muuttuvat kun työtehtävät pakottavat vaihtamaan paikkakuntaa lyhyellä varoitusajalla. Maajoukkueessakin pelannut Osman on kuulunut Wolverines-linjan kantaviin voimiin viimeisten kolmen kauden aikana. Vuonna 2011 hän oli mukana voittamassa joukkueelleen Suomen mestaruutta. Kami haaveili uran päättämisestä Turussa, mutta työn takia Helsinkiin paluu siirtää tuota suunnitelmaa myöhemmälle ajankohdalle.

Marko Puustinen siirtyi viime kaudella ensimmäisen EFL-pelin jälkilöylyissä valmentaja Kari Leivojan mukana Porvoo Butchersin miehistöön. Nyt Puustinen palaa Wolverinesiin jatkamaan pahasti kesken jäänyttä EFL-urakkaansa.

183 senttinen ja 140 kiloinen paluumuuttaja tuo Osmanin ohella kaivattua kokemusta ja syvyyttä Ahmojen hyökkäyslinjan rosteriin. Vuoroon Butchersissa ja Wolverinesissa pelannut Puustinen on uransa aikana valittu mm. liigan all stars miehistöön jo vuonna 2003. Wolverines valmentaja Mark Garza on tyytyväinen Puustisen ja Osmanin paluuseen, mutta kertoo samalla valmennustiiminsä peluutuspolitiikasta:

– No one is promised a starting position. My coaching staff and players understand our rules of being a starter. 1. Knowing your job 2. Executing your job 3. Effort and hustle 4. If your not a starter it’s your responsibility to become one…

Kuuttila peräänkuulluttaa linjamiehille: “Tulta perseisiin”

Huhtikuun 2. päivänä Suomeen palaava Karri Kuuttila on innoissaan seurannut Wolverines OL:n miehityksen lisäyksiä kevään edetessä. Karri lähettää terveisiä pelikavereilleen Yhdysvalloista:

– Haluan haastaa joukkuetoverini ansaitsemaan minun aloituspaikan. Jos me saadaan kilpailua paikoista niin kaikista tulee parempia pelaajia.. Jopa dl ja lb pelaajat joutuvat silloin nostamaan pelinsä tasoa. On hienoa saada syvyyttä ja lisää kilpailijoita… Toivottavasti uudet valkut saa pelaajille vähän tulta perseeseen!

EFL-sarjaan osallistuvat joukkueet julkaisevat 60 nimeä kattavat rosterinsa maaliskuun loppuun mennessä. Tähän mennessä Roosters on paljastanut 45 pelaajan nimet, mutta Wolverinesin pelaajalista on vielä julkaisematta. Päävalmentaja Garza on luvannut julkistaa valintansa pääsisäispyhiin mennessä.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *