Crocodiles signasi kolmannen amerikkalaisensa

jefumaster 25.3.2013 13:52 Ei kommentteja

Seinäjoki Crocodiles on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kolmannen yhdysvaltalaispelaajan kanssa. Gerald Gooden vahvistaa joukkueen puolustusta kaudella 2013.

Crocodiles täydensi helmikuussa rosteriaan julkaisemalla kahden amerikkalaisen, Sean Reillyn (QB) ja Jocques Crawfordin (RB) sopimukset. Kun mukaan lasketaan vielä Lightsista siirtyvä Stacey Thomas, oletettiin joukkueen jenkkikiintiön olevan täynnä. Tarkkasilmäisimmät huomasivat kuitenkin pelinrakentaja Reillyn olevan ns. kahden passin mies Iso-Britannian kansalaisuudellaan. Tänään Crocodiles täydensi kiintiönsä valmiiksi amerikkalaistukimiehellä.

Seinäjoen nettisivuilla hehkutetaan tuoreen vahvistuksen meriittejä. Kaudella 2012 Gooden oli Arizona Cardinalisin harjoitus- ja offseason rosterissa, mutta ei saanut paikkaa lopullisessa kokoonpanossa. 192 senttinen ja 111 kiloinen tukimies paikkaa tulevalla kaudella rosteriin jääneitä aukkoja ammattimiehen kokemuksella. Monipuolinen pelaaja soveltuu Crocodilesin miehistossä useammallekin pelipaikalle, Purduen yliopistossa pelatessaan, sekä Cardinalsien leirillä Goodenin pelipaikkana oli DE. Oman profiilinsa mukaan myös TE:n rooli on miehellä hanskassa. Viime kaudella Arena Football Leaquessa pelanneen Spocane Shocks joukkueen pelaajaesittelyssä Gooden haaveilee jopa WR:n paikalla pelaamisesta.

Amerikkalaiskolmikkonsa lisäksi Crocodiles on julkaissut tähän mennessä kahden brittipelaajan sopimukset. Pelinrakentaja Sean Reillyn ohella viime viikolla julkaistiin yliopistosarjoissa pelaavan Blair Gordonin sopimus.

Lähde: Gerald Gooden vahvistamaan Crocodilesin puolustusta

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *