Ahmoille kahden passin mies tryoutille

jefumaster 25.3.2013 18:00 Ei kommentteja

Wolverines antaa kanadalais-saksalaiselle Rob Morvanille näyttöpaikan harjoitusvahvuudessaan. Kahden passin mies saa kokeilla siipiään joukkueen kahdessa ensimmäisessä EFL-ottelussa.

Helsinki Wolverines kertoi maanantaina tehneensä try out-sopimuksen kanadalaislähtöisen laitahyökkääjän Morvanin kanssa. Kanadan junioriliigassa pelannut ja valmentanut Morvan pyrkii Wolverinesin kokoonpanoon niin sanotusti omalla riskillään maksaen itse mm. lentolippunsa Suomeen. Joukkueen päävalmentaja Mark Garzan mukaan miehen on osoitettava täyttävänsä ”importille” asetetut pelilliset vaatimukset yltääkseen sopimukseen loppukaudesta Wolverinesin kanssa.

26-vuotias Morvan tuo lisää syvyyttä Wolverinesin laitahyökkääjäkaartiin. Nimenomaan laitahyökkääjät on ollut yksi niistä pelipaikoista, joiden osalta Wolverinesin on katsottu heikentyneen edellisestä kaudesta. Pelipaikallaan uusina niminä Garza esittelee eurokentille sveitsiläis-ranskalaisen Cedric Charpillozin, venäläisen Nikita Chevchenkon, sekä omista junioreista nostettavan Sebastien Sagnen. Aiemmin Wolverines on vahvistanut mm. Tuomas Mankin jatkon joukkueessa. Loput joukkueen rosterista esiteltäneen kuluvan viikon aikana.

Lue myös: Rob Morvanin Europlayers-profiili

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi