Thomas Ceken siirtyy Vaasaan

Gridiron Staff 18.3.2013 9:28 4 kommenttia

Pitkään Seinäjoki Crocodilesin puolustuksen linjaa vahvistanut kokenut Thomas Ceken siirtyy tulevaksi kaudeksi Vaasaan.

II-divisioonan tulevan kauden suosikkeihin kuuluva Vaasa Vikings vahvistuu Cekenin myötä merkittävästi. Seinäjoki Crocodilesissa vuosikaudet pelannut entinen jääkiekkoilija on erittäin arvostettu hahmo jenkkifutispiireissä. Johtajatyypiksi luokiteltava väkivahva Ceken tunnetaan tinkimättömästä asenteestaan.

– Thomas on edelleen aivan eläin, vaasalaisjoukkueen peräsimeen asettunut Seppo Evwaraye kehuu tuoretta vahvistustaan.

– En usko että II-divisioonassa tai I-divisioonassa on ainuttakaan hyökkäyksen linjamiestä, joka voi hänelle panna kampoihin. Vaahteraliigassakin heitä on vain kourallinen, jos sitäkään.

Sopimus Vaasa Vikingsin ja 35-vuotiaan Cekenin välillä syntyi käytännössä heti viime liigakauden jälkeen. Seppo Evwaraye oli keskustellut Vaasassa pitkään asuneen pelaajan kanssa asiasta jo aiemmin. Kun Evwaraye ilmoitti ottavansa vetovastuun Vaasassa, Ceken oli heti innolla mukana.

If I was in a foxhole, Thomas is the kind of guy I would want next to me.

Evwaraye kehuu Cekenin peli-intensiteettiä ja aggressiivisuutta. Ceken tuo vaasalaisjoukkueeseen aimo ainnoksen kovuutta, asennetta, johtavuutta ja kokemusta. Cekenin tasoisen pelaajaan saapuminen joukkueeseen toimii erinomaisena esimerkkinä joukkueen nuorelle kaartille.

– Halusin hänet tänne tarkoituksella auttamaan minua herättämään Vaasan jefukulttuurin. Hänen ammattimainen ja sitoutunut otteensa auttaa viitoittamaan nuorille pelaajillemme sitä, mitä me haemme ja arvostamme Vaasassa.

Jotain Cekenin pelitaidoista ja nauttimasta arvostuksesta voi oppia lukemalla Crocodilesia valmentaneen Eric Slivoskeyn kommentin miehestä.

– Thomas Ceken plays with great intensity and is a very physical player. He is one of the many Finnish players who demonstrate great skill and ability on the field. If I was in a foxhole, Thomas is the kind of guy I would want next to me.

Kommentoi

  • Käy jo nyt sääli divarin O-line ukkoja… ja running backeja… ja pelinrakentajia.

  • Siis kovempi ukko kuin David Howard?

  • Never heard.

  • Siinä on kaveri jolla on psyyke kunnossa..