Crocodiles paikkaa menetyksiään brittipelaajalla

jefumaster 14.3.2013 20:55 Yksi kommentti

Alkuviikosta Roosters kertoi kaapanneensa Crocodiles-miehistöstä peräti kolme pelaajaa itselleen. Ensimmäinen paikko on julkaistu tänään, TE/WR Blair Gordon Britanniasta.

Seinäjoki Crocodilesin valmentaja Charles Rifenbark työskentelee parhaillaan Iso-Britanniassa korkeakoulujoukkue Plymouth Blizin valmentajana. Roolinsa puitteissa hän on onnistunut nopeasti suosittelemaan Vaahtealiigajoukkueelleen vahvistusta ilmaantuneisiin aukkokohtiin. Roostersiin siirtyvän Ilkka Laitisen rooli on tarjolla 22-vuotiaalle laitahyökkääjä Blair Gordonille, joka raamiensa puolesta (190cm/89kg) kykenee pelaamaan myös TE:n paikalla.

Plymouth Bliz on nopeasti muodostunut hyväksi pelaajahautomoksi suomalaisille joukkueille. Kiitos tästä kuuluu osin varmasti Crocodilesin Rifenbarkille. Aiemmin tällä viikolla brittijoukkueessa pelaava takapuolustaja Luke Painter kertoi sopimuksestaan Jyväskylä Jaguaarien kanssa.

Molemmat pelaajat, sekä Crocodilesiin siirtyvä Gordon, että Jaguaarien Painter, ovat kehityskelpoisia nuoria jenkkiutareita, jotka kisailevat tasapäisesti peliajasta suomalaisten kollegoittensa kanssa vaahteraliigajoukkueissaan.

Lue myös: Uutinen Crocodilesin sivuilla

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Taitaa crokojen hyökkäys vaihtua sprediksi??

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *