Brittipuolustaja vahvistaa Jaguaareja

jefumaster 13.3.2013 21:54 Yksi kommentti

Jyväskylä Jaguaarit paikkaa Tanskaan lähtevän Joonas Raatikaisen jättämää aukkoa europelaajalla. Brittiläinen Luke Painter kertoo tehneensä pelaajasopimuksen suomalaisjoukkueen kanssa.

21-vuotias britti on pelannut amerikkalaista jalkapalloa kolme vuotta ja viisi kautta. Epätasapainoiset lukemat johtuvat osallistumisesta sekä yliopistosarjaan, että divisioonatason kansalliseen sarjaan, joista yliopistosarjaa pelataan Suomen talven aikana. 183 senttinen ja 85 kiloinen Painter pelaa mieluiten cornerin paikalla, mutta on pelannut myös safetyn ja tukimiehen positiossa.

Jaguaarit on menettänyt talven aikana useita viimekauden avainpelaajiaan rosteristaan. Tanskaan siirtyvä Joonas Raatikainen kertoo kuitenkin Gridironin haastattelussa uskovansa joukkueen kilpailukykyyn myös ensi kesänä. Jaguaarit on ilmoittanut tähän mennessä kolmen yhdysvaltalaisen pelaajan sopimuksista (Evan Mozzochi (QB), Walter Pam (RB) ja Demetrius Cody (DB). Nyt sopimuksestaan kertonut Painter vaikuttaa profiilitietojensa perusteella hyvältä lisänimeltä rosteriin, mutta pelaajan parhaat vuodet taitavat olla jossain tulevaisuudessa.

Lue myös: Luke Painterin Europlayers-profiili

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi