Crocodiles avaa kautensa Ruotsissa

jefumaster 11.3.2013 17:23 Yksi kommentti

Seinäjoki matkustaa Vaahteraliigakauden alla Ruotsiin hakemaan pelituntumaan. Harjoitusvastustajaksi asettuu Arlanda Jets.

Seinäjoki Crocodilesin GM Juha Laitila kertoo seuran nettisivuillaan joukkueensa matkustavan Tukholmaan aivan kotimaisen liigakauden kynnyksellä. 18. toukokuuta pelattavassa ottelussa krokotiilien vastustajana nähdään kaudella 2012 Ruotsin play off pelien ulkopuolelle jäänyt Arlanda Jets. Kotimainen Vaahteraliiga käynnistyy sopivasti 19. toukokuuta Roostersin ja Wolverinesin kohtaamisella. Joukkue ehtinee seuraamaan avausottelun vauhtia Helsinkiin.

Suomalaisten joukkueiden kansainväliset pelikontaktit ovat jälleen lisääntymässä. EFL-sarjassa pelaa kaksi joukkuetta Vaahteraliigasta ja lisäksi Wolverines kohtaa jo maaliskuussa sisähallissa pelattavassa harjoitusottelussa Norjan Stavangerista kotoisin olevan AFC Shown. Joukkueet ovat sopineet myös vastavierailusta kaudelle 2014. Lisäksi Turkin Istanbulissa järjestettävän Istanbul CUPin myyntimateriaalissa kerrotaan, että turnaukseen osallistuu helsinkiläinen seura Vaahteraliigasta. Turnaus pelataan 22-24. maaliskuuta. Toistaiseksi kukaan liigajoukkue ei ole vahvistanut julkisuudessa osallistumistaan tilaisuuteen.

Lue myös: Uutinen Crocodilesin nettisivuilla

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Turkissa pelaa 69ers. HMTT