Indians kiinnitti jo kuudennen EU-pelaajan

jefumaster 10.3.2013 22:40 Ei kommentteja

Sarjanousija Kouvola Indians on julkaissut kuudennen EU-vahvistuksensa sopimuksen. Roberto Moya on kouvolalaisten toinen Espanjasta hankittu linjamies.

Kari Leivojan lupaus linjamiehistön vahvistamisesta on käynyt toteen talvikauden aikana. Indians on selannut huolella Europlayers-sivustoja ja vahvistanut joukkuettaan tähän mennessä seitsemällä ulkomaalaispelaajalla. Nyt hankittu Moya on 22-vuotias ja kehityskelpoinen linjamies, joka oman profiilinsa mukaan osaa pelata monipuolisesti linjapositioita niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Aiemmin Indians julkaisi toisen espanjalaisen, espanjalaisen Alfonso Ruitinan sopimuksen.

Joukkueella on nyt rosterissaan kuusi ulkomaalaista EU-statuksen pelaajaa, mutta ainoastaan kaksi amerikkalaista. Odotettavissa onkin todennäköisesti vielä lisää sopimusuutisia Kouvolan suunnalta.

Lue myös: Roberto Moyan Europlayers-profiili

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi