Trojans julkaisi ensimmäisen amerikkalaisensa

jefumaster 4.3.2013 21:22 Ei kommentteja

Divisioonasta vauhtia hakeva Turku Trojans on julkaissut ensimmäisen amerikkalaisvahvistuksensa, David Vosburghin.

St. John Fisher Collegessa, New Yorkin Rochesterissa jenkkifutista pelannut Vosburgh ylsi takapuolustajan roolissaan joukkueensa kapteeniksi ja valittiin parhaaksi puolustuspelaajaksi seurassaan. Monipuolinen urheilija nauttii pelaamisesta myös keskushyökkääjän paikalla.

Trojans ei ole julkaissut laajempaa tietoa pelaajaringistään. Esimerkiksi tietoa siitä, rakentaako joukkueen peliä kotimainen tai amerikkalainen pelinrakentaja ei ole vielä tarjolla. I-divisioonassa pelaavat joukkueet saavat liittää rosteriinsa kaksi amerikkalaista vahvistusta, joista kerrallaan kentällä saa pitää vain toista.

Lue myös:

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *