Jaguaarien Raatikainen Tanskaan

Gridiron Staff 4.3.2013 16:56 Ei kommentteja

Jyväskylän Jaguaareista ja maajoukkueesta tuttu puolustuksen linjamies Joonas Raatikainen pukee ylleen Triangle Razorbacksin peliasun.

Jyväskylän Jaguaarien tiedotteen mukaan viime vuosina Jaguaarien parhaimmistoon kuulunut Raatikainen siirtyy ensi kaudeksi Tanskan viime vuosien parhaaseen joukkueeseen, Triangle Razorbacksiin. Vejlen kaupungissa Etelä-Tanskassa pelaava Razorbacks on hallitseva Tanskan mestari ja arvioitu Euroopan yhdeksänneksi parhaaksi joukkueeksi. Viime kaudella Razorbacks selvisi EFAF-cupissa aina finaaliin saakka.

– Jaguaareilla on ollut viime vuosina käytäntönä, että emme rajoita pelaajiemme mahdollisuuksia tiukoilla sopimuspykälillä, vaan kannustamme ja autamme heitä etsimään mahdollisuuksia pelata Suomen rajojen ulkopuolella, joukkueen päävalmentaja BJ Jensen toteaa seuran sivuilla.

Triangle Razorbacksissa pitkään pelannut Dennis Okholm nähdään tulevalla kaudella I-divisioonan Oulu Northern Lightsissa.

Lue koko tiedote Jaguaarien sivuilta!

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *