Takamies Pervis Kouvolaan

Gridiron Staff 26.2.2013 11:29 Yksi kommentti

Kouvola Indians julkaisi viime kaudella Italiassa pelanneen monitoimimies Vincent Pervisin sopimuksen.

26-vuotias texasilaisen Stephen F. Austin State Universityn kasvatti Vincent Pervis on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa mitä tahansa paikkaa hyökkäyksen tai puolustuksen takakentällä. Viimeisella yliopistokaudellaan 2009 Pervis pelasi sekä keskushyökkääjää että potkunpalauttajaa saavuttaen liki 120 edettyä jaardia ottelua kohden.

Pervisilla on kokemusta Euroopasta vuosilta 2011 ja 2012, jolloin mies edusti sveitsiläistä Basel Gladiatorsia ja italialaista Lazio Marinesia. Pääosin Pervis on nähty Euroopassa puolustuksen takakentällä ja keskushyökkääjänä, mutta viime kaudella Marines hyödynsi myös miehen taitoja laitahyökkääjänä.

Indiansilla on mahdollisuus hyödyntää Pervista hieman samaan tapaan kuin Seinäjoki Crocodiles peluutti viime kaudella amerikkalaisvahvistus Chris Holmeslya. Vaahteraliigajoukkueet ovat pyrkineet viime aikoina satsaamaan nimenomaan monipuolisiin ja nopeisiin pelaajiin. Pervis istuu tähän muottiin paperilla erittäin hyvin.

Pervis on Indiansin toinen julkistettu amerikkalaisvahvistus Columbus Givensin jälkeen. Lisäksi joukkue on julkaissut viiden europelaajan sopimukset.

 Lue myös

Kommentoi

  • Takamies pervis… Nimi kohdillaan