TAFT julkaisi ensimmäisen vahvistuksensa

Gridiron Staff 26.2.2013 22:58 Ei kommentteja

Keskushyökkääjä Greg Tellish on Vaahteraliigaa pelaavan Vantaan TAFT:n ensimmäinen jenkkivahvistus kaudelle 2013.

Vantaan TAFT:in hyökkäyksen juoksuvoimasta vastaa kaudella 2013 Greg Tellish. 23-vuotias Tellish on pelannut yliopistovuotensa III-divisioonassa Susquehannan yliopistossa Pennsylvaniassa. Samasta yliopistosta oli myös I-divisioonan mestaruuskaudella 2011 TAFT:n pelinrakentajana pelannut Derek Pope.

– Saimme Derekiltä hyvät suositukset Gregistä, mikä luonnollisesti helpotti valintaa. Derek tuntee TAFT:in ja tietää, mitä etsimme, joukkueen päävalmentaja JP Kuusisto kertoo seuran sivuilla.

178-senttinen ja 95-kiloinen Tellish tuo Kuusiston mukaan TAFT:n hyökkäykseen nopeutta, voimaa ja suurta sydäntä.

– Greg on voimakas ja hyvin liikkuva RB. Hän pystyy ottamaan kovia yardeja keskeltä ja tekemään isoja pelejä ulkopuolelta. Hän pystyy myös tarvittaessa pelaamaan laitahyökkääjänä. Mutta ennen kaikkea hän on todella kova joukkuepelaaja, joka tekee kaikkensa joukkueen eteen. Ensimmäisestä kontaktista asti minulla on ollut hyvä tunne hänestä. Uskon, että Gregistä on meille paljon iloa tulevana kesänä.

JP Kuusiston mukaan TAFT tuo ennen kauden alkua 2-3 amerikkalaisvahvistusta. Lisää sopimusuutisia on luvassa lähiaikoina.

Lue koko uutinen seuran kotisivuilta.

Kommentoi