Lampinen palaa Butchers-linjaan

jefumaster 26.2.2013 21:45 Ei kommentteja

Porvoo Butchers on julkaissut samana päivänä toisenkin tutun miehen linjansa vahvistukseksi. Taukoa pelaamisessaan pitänyt Juha Lampinen palaa kentille kaudeksi 2013.

Porvoolaiset ovat julkaiseet tiistaina kaksi merkittävää vahvistusta linjamiehistöönsä. Aiemmin julkaistun Antti Martikan sopimuksen lisäksi myös joukkueen menestysvuosien kantava linjapelaaja Juha Lampinen on sopinut jatkavansa uraa teurastajissa. Molemmat sopimuksen solmijat ovat parhaimmillaan maajoukkuetason pelimiehiä.

Butchersin taannoisen dynastian yksi merkittävä peruskivi oli nimenomaan linjapelaaminen. Tänään julkaistut täydennykset miehistöön tekevät porvoolaisista ennakkoon vahvojen jenkkivahvistustensa tukemana väkevän kandidaatin Vaahteraliigan play off-taistoon. Helppoa urakka ei tule olemaan koska liigajoukkueiden varustelukilpailu käy juuri nyt ennenäkemättömän kuumana.

Lue myös:  Uutinen Butchersin nettisivuilla

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi