Roostersin Holmström haastattelussa

Gridiron Staff 24.2.2013 12:29 Ei kommentteja

Helsinki Roostersin apuvalmentaja Jens Holmström on vuorossa jo neliosaiseksi kasvaneessa juttusarjassa.

Tällä kaudella useista ympyröistä tuttu Holmström nähdään Helsinki Roostersin pelinrakentajien ja laitahyökkääjien valmentajana. Roostersissa myös aiempina vuosina vaikuttanut Holmström tunnetaan myös juniorivalmennuksestaan. Suomen U19-maajoukkueen hyökkäyksen koordinaattorin tehtävien lisäksi Holmström vaikuttaa myös SAJL:n Pelinrakentaja-akatemiassa. Tällä hetkellä Holmström on varsin kiireinen mies – valmistautuuhan U19-maajoukkue 6.4. pelattavaan elintärkeää EM-karsintaotteluun Tanskaa vastaan.

Holmström kertoo seuran haastattelussa vaikutteistaan Yhdysvalloissa ja myös Euroopassa. Erityisesti miehen mieleen on jäänyt amerikkalainen lukiovalmentaja Bill Mountjoy.

– 2004 vietin hänen luona Richmondissa, Virginiassa viikon. Katsoimme filmejä, piirsimme papereille ja puhuimme jenkkifutiksesta 24/7, Holmström kertoo.

Roosters on halunnut lähteä juttusarjalla tuomaan esille myös joukkueen valmentajia heidän ansaitsemallaan tavalla. Päävalmentajien kommentteja pääsee usein lukemaan, mutta joukkueiden menestykseen vahvasti vaikuttavat apuvalmentajat jäävät helposti uutisoinnissa varjoon.

Lue koko haastattelu Roostersin sivuilta ja tutustu myös juttusarjan aiempiin osiin, mikäli ne ovat jääneet välistä!

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *