Indiansin viides eurovahvistus tulee Espanjasta

jefumaster 24.2.2013 16:05 Ei kommentteja

Sarjanousija Kouvola Indians julkaisi lauantai-iltana viidennen eu-pelaajansa, espanjalaisen Alfonso Ruitiñan.

Tuorein Indians-vahvistus tuo nuoruuden intoa Indiansin linjaan. Joukkueen tiedotteen mukaan espanjalainen nostaa joukkueen linjapelaajien lukumäärän jo kolmeentoista. Ruitiñan pelipaikan kerrotaan löytyvän puolustuksen linjasta.

Aiemmat julkaistut Indiansin eu-vahvistukset ovat britit Dominic Olney (WR) ja Benjamin Watkins (OL), saksalainen “kahden passin mies” Kristof Schroeder (TE), sekä puolalainen Dominik Dabrowski (OL). Amerikkalaisvahvistuksia Kymenlaaksoon on kirjattu vasta yksi. Joukkueen pelinrakentajaksi on värvätty 26 vuotias Columbus Givens.

Kauden 2013 Vaahteraliigassa molemmat sarjatulokkaat tulevat pommin varmasti tuomaan oman mausteensa kauden otteluihin. Aktiivisuus kansainvälisillä siirtomarkkinoilla ei ole ollut yksinomaan Indiansin keinona varmistaa kilpailukykyisyyttään. Toinen sarjanousija, Helsinki 69ers on tähän mennessä julkaissut kolmen amerikkalaisen lisäksi kolme eu-pelaajaa, sekä yhden vielä epävarman sellaisen entisten lisäksi.

Lue myös:

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *