Roostersin Tanskanen vaihtaa lajia

jefumaster 22.2.2013 9:12 2 kommenttia

Ville Tanskasen nimi poistui Roostersin rosterista mystisesi viime vuoden lopulla. Nuori mies oli juuri valittu jenkifutiksen ehdokkaaksi vuoden nuoreksi urheilijaksi Urheilugaalaan.

Tänään Roosters kertoo nettisivuillaan Tanskasen tarinan. Nuori tukimies joutuu vaihtamaan lajia terveydellisistä syistä. Synnynnäinen vika sydämessä estää Villeltä kovaa kontaktia sisältävän jenkkifutiksen pelaamisen. Kovana treenaajana tunnettu Tanskanen jatkaa uraansa toisessa isojen miesten lajissa. Suomalainen kiekonheitto saa linebackerista kovan tekijän.

Kukonpoikien valmennustiimin Olli Jussila kommentoi Tanskasen lajisiirtymää näin:

– Ville fyysiset ominaisuudet olivat hämmästyttäneet yleisurheiluvalmentajia ja he ovat tosi iloisia, että saivat Villen kiekonheittoon. Minusta tämä on myös hieno osoitus lajillemme. Meillä on urheilijoita, jotka treenaavat kovaa, ovat lahjakkaita myös isojen lajien vinkkelistä katsottuna.

Roosters on vahvistanut puolustustaan off-season rekrytoinneillaan erityisesti tukimiesosastonsa kohdalla. Tanskasen tarinan julkaiseminen selittää miksi juuri tälle positiolle on hankittu uusia miehiä.

Gridiron toivottaa Villelle menestystä uuden lajin parissa!

Lue myös:  Tanskasen tarina Roostersin nettisivuilla

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Tosi harmillinen juttu! Tsemppiä Villelle!

  • Valintahan oli varmasti miehelle kova, mutta toivottovasti tuore suomenmestaruus Roostersin riveissä siivittää voittamisen kulttuuria myös yleisurheilussa! Toivotaan miehelle menestystä ja kiitokset panostuksesta Suomi jenkkifudikseen! Toivotaan että jatkossakin voimme tarjota niin laadukasta fysiikkavalmennusta nuorille urheilijoille että saamme nauttia näin lahjakkaista urheilijoista Suomessa!