Venäläinen Shevchenko Wolvojen harjoitusvahvuuteen

jefumaster 20.2.2013 22:42 Ei kommentteja

Helsinki Wolverines on liittänyt Nikita Shevchenkon harjoitusvahvuuteensa. Nuori pietarilaislähtöinen pelaaja on hankkinut jenkkifutisoppinsa Saint Petersbourg Hogseista.

19-vuotias Shevchenko vakuutti Wolverinesin Mark Garzan otteillaan joukkueen harjoituksissa keskiviikkona. 197 senttimetriä pitkä ja 115 kiloinen pelaaja kokee pelipaikoikseen TE:n sekä puolustuslinjan positiot. Garzan mukaan Tommi Pintan jättämä aukko on vaikeasti paikattavissa, mutta Shevchenkolla on tehtävään potentiaalia. Miehellä on hyvät kädet, hyvä liikkuvuus eikä iso pelaaja vierasta koviakaan kontaktitilanteita.

Shevchenko etsii itselleen opiskelupaikkaa Suomesta. Venäjän kansalaisena hänellä ei ole kuitenkaan automaattisesti EU-statusta Vaahteraliigan näkökulmasta. EFL-sarjassa edustuskelpoisuus määräytyy eri kriteerien pohjalta, joten ainakin kauden alun peleissä Shevchenko pääsee pukemaan päälleen Ahmojen sinisen paidan. Päävalmentajan tehtävän ohella urheilutoimen johtajan roolissa Wolverinesin tulevaisuutta tarkasteleva Garza on tyytyväinen saadessaan nuoren pelaajaan mukaan organisaatioon uran aikaisessa vaiheessa.

Lue myös:  Nikita Shevchenkon Europlayers-profiili

 

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *