Oskari Halttunen jatkaa Wolverinesissa

jefumaster 19.2.2013 8:27 Ei kommentteja

Helsinki Wolverines on tehnyt jatkosopimuksen puolustuksen linjassa pelaavan Oskari Halttusen kanssa.

Oskari Halttunen aloitti kautensa 2012 Ahma-paidassa näyttävästi. Hänet valittiin avausottelussa Gridiron-tähdistöön, mutta linjamies loukkasi kätensä Northern Lightsia vastaan, eikä päässyt mukaan aivan kaikkiin loppukauden otteluihin. Runkosarjan tilastoissa miehelle kertyi kuudessa ottelussa yhteensä 12,0 (7+10) taklausta.

Päävalmentaja Mark Garza kommentoi puolustuksensa iskukykyä ja Halttusen liittymistä vahvuteen näin:

– Oskar is a tough player! He played through pain last year. Oskar is fully recovered and has gained 15 kilos in the off season. Our DL group are men you want next to you in the trenches. Physical.big,and most important fast. Speed kills!

Satakiloisen Halttusen liittyminen Wolverines-puolustukseen merkitsee sitä, että käytännössä joukkueen puolustuslinja jatkaa kokonaisuudessaan viimevuotisessa kokoonpanossaan. Uutena miehenä DL-rosteriin on liitetty Britannissa yliopistosarjaa parhaillaan pelaava Halldorsson.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *