Eurobowl-voittaja De Swart Roostersiin

jefumaster 19.2.2013 13:14 8 kommenttia

Hollantilais-kanadalainen puolustaja Mark De Swart kertoo tehneensä sopimuksen mestarijoukkue Roostersin kanssa. Viime kaudella Mark voitti Eurobowlin Calanda Bronkoissa.

Roosters on saamassa kovan vahvistuksen jo ennestään vahvan puolustuksensa rosteriin. Iiro Luodon kanssa Sveitsissä pelannut kahden passin mies De Swart julkaisi tiistaina sopimuksensa joukkueen kanssa. 26-vuotias satakiloinen puolustaja kertoo pelipaikakseen tukimiehen sekä takapuolustajan positiot.

Roosters on luvannut tiedottaa asiasta omalta puoleltaan tarkemmin lähipäivinä.

Mestarijoukkue on hankkinut tukimiehistöönsä runsaasti lisää kokemusta EFL-kauttaan varten. Stephen Peytonin rinnalle on julkaistu uusina pelaajina jo aiemmin yhdysvaltalainen Brandon McElwee, sekä ruotsalainen Emil Westrin. De Swartin mukaan tulo aiheuttaa pelipaikoista kovan kilpailun kukonpoikamiehistössä.

Lue myös: Mark De Swart Europlayers-profiili

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Kovia nimiä tuo Roosterskin ja kilpailu Wolvojen kanssa on selvästi käynnissä =)

 • Punakoneella on kylla hemmetin kova alottava LB-setti : McElwee, Westrin ja DeSteward. Lienee parasta linepakkeriosastoa mita on koskaan Suomen kentillä pelannu ….

 • Tosta puuttuu vielä Payton…
  Miksi joku Tanskanen olisi ollut motivoitunut jatkamaan lb:nä Roostereissa kun omalle pelipaikalle kannetaan matkalaukkumiehiä toinen toistaan komeammilla meriiteillä. Ei mitään järkeä olisi ollut ista penkillä ja katsoa kun ostomies pelaa. Matto koko R:n tulevaisuusprojektin alta keulittiin pois kertaheitolla.

 • @RIffRaff oishan Tanskanen voinu kuulemma suomen liigoissa vielä jatkaa, mutta ei jenkeissä. Sen takia kuulemma lopetti.

 • Helsinki Roostersin ja Ville Tanskasen puolesta halua korjata nämä nimimerkkien “RiffRaff” ja “jeejee” täysin väärät väitteet, jotta kukaan ei näitä pitäisi oikeina. Olemme yhdessä Ville Tanskasen kanssa uutisoineet, ettei hän synnynnäisen sydänvian takia voi enään pelata amerikkalaista jalkapalloa millään tasolla, koska se on hänelle hengenvaarallista. Ville on sisukkaana nuorena urhelijana ja kovan harjoittelun parissa viihtyvänä vaihtanyt lajin yleisurheiluun ja kiekonheittoon. Tästä on uutisoitu niin Helsinki Roostersin, SAJL:n sekä Gridiron.fi:n web sivuilla. Roostersin uutinen http://www.helsinkiroosters.com/2013/02/tositarina-suomalaisesta-sisusta-ville-tanskanen/

  Helsinki Roosters
  Olli Jussila
  Football Program 2014 koordinaattori

 • Hei Jussi, kommentin ydin ei ole Tanskanen vaan se fakta että hylkäsitte Programminne perusajatuksen lähtiessänne hakemaan bussilasteittain ulkomaanelöjiä viemään omien poikien pelipaikkoja. Ei mielekästä tanskasen tai kenenkään muunkssn lb:n jatkaa programmeissa. Ahneus näköjään voitti! Ikävä kyllä.

 • Eiku Olli, tuo oli keskittymisvirhe. Anteeksi, toivon ette heikennä kommentin painosrvoa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *