69ersin Mattis: “Tavoitteenamme on voittaa mestaruus”

jefumaster 19.2.2013 23:27 Ei kommentteja

Nettijulkaisu Touchdown Europe haastatteli Helsinki 69ersin valmennustiimin Will Mattisia tiistaina julkaistussa artikkelissaan.

Ensimmäiseen Vaahteraliigakauteensa valmistautuvan Helsinki 69ersin hyökkäyksen koordinaattori Will Mattisia ei voi ainakaan syyttää vaatimattomuudesta. Amerikkalainen kertoo joukkueensa tavoitteena olevan Vaahteraliigan mestaruuden voittamisen. Seuraava etappikin on jo kirkkaana suunnitelmissa:

– Our goal is to win a Maple League title in 2013, and become Eurobowl qualified for 2014.

Haastattelussa avataan myös Gridironinkin esille nostamaa mysteeriä nimeltä Ivan Pavlovic. Lahjakas nuori serbialainen julkaisi solmineensa sopimuksen Helsinki 69ersin kanssa jo viime vuoden puolella, mutta joukkue ei ole edelleenkään vahvistanut sopimuksen olemassaoloa. Willis kertoo haastattelussaan pelaajan olevan kuitenkin joukkueensa rosteri-kandidaatteja:

– There are also couple European athletes who made the team – Daniel Stadler DE [Hungary], James Perrineau DT/OL [UK], Colin Keegan LB [Ireland], and, hopefully WR Ivan Pavlovic [Serbia], who is still working on his paperwork.

Gridiron veikkaa Mattisin mainitseman paperityön liittyvän Pavlovicin kansalaisuuteen. Serbialaisena hänella ei ole EU-statusta pelikentillä.

Lue koko haastattelu:  Touchdown Europe

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *