Jättiläismäinen britti 69ers-linjaan

jefumaster 16.2.2013 19:11 Ei kommentteja

Sarjanousija Helsinki 69ers on solminut sopimuksen 150 kiloisen brittti-linjamiehen, James Perrineaun kanssa.

27-vuotias linjamies pelasi kaudella 2012 London Warriorsin miehistössä. Vaahteraliigaa seuraaville Perrineau on tuttu kaudelta 2009, jolloin hän pelasi Seinäjoki Crocodilesin linjassa viisi kiloa kevyempänä.

Mittavasta varrestaan huolimatta Perrineau pelaa liikkuvaa linjapeliä molemmin puolin palloa. Tilastojen valossa parhaat suoritukset britti onkin saavuttanut puolustuksen lukkona.

Helsinki 69ers on hankkinut Vaahteraliiga-rosteriinsa nyt kolmen tutun amerikkalaispelaajan lisäksi unkarilaisen (Daniel Stadler) ja brittiläisen linjapelaajan. Lisäksi nuori serbialainen laitahyökkääjä kertoo yhä Europlayers-profiilissaan solmineensa sopimuksen helsinkiläisten kanssa.

Lue myös:

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *