Teemu Pietiäinen sopimukseen Wolverinesin kanssa

jefumaster 12.2.2013 8:01 Yksi kommentti

EFL-sarjaan valmistautuva Helsinki Wolverines saa hyökkäykseensä kovan luokan vahvistuksen Teemu Pietiäisen liittyessä joukkueen vahvuuteen kaudeksi 2013.

Imatralta maailmalle lähtenyt Pietiäinen on pelannut jenkkifutista Vaahteraliigatasolla Rajaritareissa ja Trojansissa. Kaudella 2011 Teemu pelasi Itävaltalaisen Cineplexx Blue Devilsin joukkueessa, josta palasi auttamaan Rajaritareita neljään viimeiseen liigakamppailuun. Kauden 2012 Pietiäisen oli tarkoitus pelata Turku Trojansin vahvuudessa, mutta tilastoihin hänelle ei kirjautunut yhtään ottelua.

Wolverinesille 27 vuotias keskushyökkääjä on toivottu vahvistus. Pietiäinen tuo reippaasti kokemusta ja osaamista joukkueen hyökkäyskalustoon. Päävalmentaja Mark Garza on tyytyväinen tuoreeseen julkistukseensa:

– Teemu Pietiainen has committed to the Wolverines for the 2013 season. He brings immediate depth to our RB position. Teemu is a very physical player on offense and a play maker on special teams.

Katso myös: Pietiäisen high lights video

 

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *