Jaguaarit värväsi puolustajan USA:sta

jefumaster 12.2.2013 23:01 Ei kommentteja

Yhdysvaltalainen Demetrius Cody on julkaissut solmineensa pelaajasopimuksen Jyväskylä Jaguaarien kanssa.

23-vuotias Cody on hankkinut jenkkifutiskannuksensa Howard Payne Universityssä Texasissa vuosina 2008-2012. Ensimmäisen Eurooppa-kautensa 178-senttinen ja 95-kiloinen puolustaja pelasi 2012 divisioonajoukkue Ingolstadt Dukesin riveissä Saksassa. Kahteen suuntaan mielellään pelaavan Codyn rooli hyökkäyksessä löytyy FB:n paikalta.

Europlayers sivullaan Demetrius kuvaa rooliaan Saksassa näin:

– I played Strong Safety and Linebacker which ever they needed me to play.

Cody on toinen Jaguaarien värväämä amerikkalainen kaudelle 2013. Aiemmin sopimuksensa julkaissut Walter Pam on niin ikään Hovard Paynen kasvatti. Mahdollisen kolmannen amerikkalaisen positio on vielä julkaisematta. Myöskään QB Santeri Supin osalta joukkue ei ole tiedottanut alkuvuoden aikana uutisia. Enteellisesti Jaguaarien joukkuesivuilla Europlayers-palvelussa kerrotaan pelinrakentajan olevan hankintalistalla seuraavana.

Lue myös: Demetrius Codyn Europlayers-profiili

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *