ECG:n pelaajaluettelossa 25 nimeä

Gridiron Staff 11.2.2013 22:33 Ei kommentteja

Kakkosdivarikauteen valmistautuva East City Giants lähtee tulevaan kauteen uusiutuneelle kokoonpanolla.

Kaudella 2012 I-divisioonaa pelanneesta joukkueesta seurassa jatkaa alustavasti 17 pelaajaa. Joukkueen hyökkäystä käskyttää ensi kaudella 20-vuotias Niko Bredbacka. Viime kauden divisioonajoukkueesta Giantsin on jättänyt kahdeksan pelaajaa. Lokakuussa kolme pelaajaa siirtyi Vaahteraliigaa pelaavan Vantaan TAFT:n riveihin. Joukkue on kuitenkin saanut paikattua tilannetta kokonaan uusilla pelaajilla. Pelaajien vaihtuvuus on kehitysseurana toimivalle Giantsille varsin luontevaa, ja sopii hyvin seuran toimintamalliin.

– “365 football”-järjestelmämme on tuottanut useita uusia, miesten I-divisioonatasolla ja naisten SM-tasolla kilpailukykyisiä pelaajia, joita Suomen jenkkifutiskartalla ei kaksi vuotta sitten toimintaamme aloittaessa ollut, joukkueen päävalmentaja Ari Evwaraye totesi jo viime kauden loppuhetkillä.

Harjoitteluolosuhteet pelaajille ovat East City Giantsissa hyvällä tolalla. Kokeneen valmennustiimin johdolla tapahtuva ohjattu harjoittelu sekä Porvoon Butchersin kanssa solmittu farmisopimus tarjoavat pelaajille hyvät olosuhteet kehittymiselle.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *