Virolainen Aasmaa Wolverines-linjaan

jefumaster 9.2.2013 22:31 Ei kommentteja

Viron maajoukkueen linjapelaaja Ardo Aasmaa on julkaissut sopimuksensa Helsinki Wolverinesin kanssa.

27-vuotias Aasmaa on kokenut Suomen kävijä. Hän on pelannut Tallinnan Tormin riveissä neljä kautta joista Suomen II-divisioonassa kahden vuoden ajan. Ardo on pelannut monipuolisesti eri linjapaikoilla hyödyntäen lähes parimetrista ja 130 kiloista varttaan tavalla, joka sai Wolverines-valmennuksen kiinnostumaan miehestä.

Tähän mennessä julkaistujen pelaajalistojen perusteella Wolverinesin viime kauden OL-miehityksestä on sopimuksen solminut ainoastaan kolme jatkajaa Karri Kuutilan johdolla. Toisaalta ainoastaan Kamran Osman on tähän mennessä kertonut jättävänsä joukkueen. Aasmaa paikkaa Osmanin jättämän aukon ainakin raamiensa puolesta.

Kokoa kaverilla on, mutta riittääkö taito kovatasoisiin kansainvälisiin peleihin tai Vaahteraliigaan. Tästä päävalmentaja Mark Garzalla on vahva mielipide:

– Ardo is a diamond in the ruff. Big, strong, versatile player. Can play all 3 positions on the OL. Coach Miersch will have him ready to compete in the Eurobowl/Maple league level. The way the OL is shaping up our average will be 6ft2 285 lbs. Give or take a pound depending on pre- game meals!

Lue myös: Aasmaan Europlayers-profiili

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *