Sixtarien McCrea Touchdown Europen haastattelussa

jefumaster 8.2.2013 16:56 Yksi kommentti

Helsinki 69ers-vahvistus Charles McCrea kertoo Touchdown-Europen haastattelussa amerikkalaisvahvistuksen arjesta Euroopassa.

-Coming to Europe was an eye-opener. Every American comes here thinking how they’ll tear it up. I take it play by play. When you get hit for the first time in EU, you’d be like – This is for real! Even the Euro-American challenge, I was on the Euro team, and I think, if we had a more season QB, we’d beat the American Team. Next year we will for sure!

Lue koko juttu: McCrea – NY Jets, Finland & 2 Suitcases

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Tainnut mennä faktat ja fiktiot sekaisin pahemman kerran. Seinäjoella oli ainakin ehjä koko kauden…

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *