Colin Keegan Vantaalta 69ersiin

Gridiron Staff 6.2.2013 12:34 Ei kommentteja

Helsinki 69ers on solminut irlantilaisen Colin Keeganin kanssa tulevan kesän kattavan pelaajasopimuksen.

Viime kaudella Vaahteraliigaa pelannut Keegan tuo lisävoimaa 69ersin puolustuksen takakentälle. Amerikkalaisvahvistus Donavan Williamsin marraskuisen siirron myötä puolet TAFT:n viime kauden aloittavasta takakentästä pelaa ensi kesänä mustapaidassa.

– Edelliskauden kokemukset auttavat kaksikkoa varmasti pelikentällä myös pelaamaan yhteen ja löytämään sen kuuluisan yhteisen sävelen, mikä lupaa hyvää toukokuista liiga-avausta silmälläpitäen, 69ersin Jukka Rantala kertoo seuran sivuilla.

Keeganilla on TAFT:n lisäksi luonnollisesti kokemusta kotimaastaan Irlannista. Keegan valittiin joukkueensa Dublin Rebelsin puolustuksen arvokkaimmaksi pelaajaksi vuonna 2010.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *