Roosters yhteistyöhön Ghosthuntersin kanssa

jefumaster 4.2.2013 13:46 Ei kommentteja

Helsinki Roosters ja Nokia Ghosthunters ovat tänään julkaiseet sopimuksen systemaattisesta yhteistyöstään. Aiemmin tammikussa joukkueet järjestivät mm. yhteisen harjoitusleirin.

Roostersin ja Ghosthuntersin yhteistyö tuo helsinkiläisjoukkueelle kaivattua leveyttä rosteriin kevään EFL-peleihin valmistauduttaessa. Roosters saa ilmoittaa euro-sarjan rosteriinsa 60 pelaajan nimet ja odotuksissa on, että listalle mahtuu ainakin kourallinen nokialaisia.

Roostersin nettisivuilla joukkueen päävalmentaja Juha Hakala kuvaa yhteistyösopimuksen hyötyjä näin:

– Alkukauden aikana joukkueemme tulee pelaamaan useita otteluita ja kautemme alkaa muita joukkueita aikaisemmin jo 13.4. Pelaajien ottelukuormitusta ja vastuuta saadaan myös näin ollen jaettua paremmin. Samalla pystymme myös luomaan lisää kilpailua pelipaikoista sekä tarjoamaan kaikille mahdollisuuden saada riittävästi peliaikaa eri sarjatasoilla riippuen pelaajan taito- ja kehitystasosta.

Vaahteraliigajoukkueen ja divariseurojen yhteistyösopimukset ovat perinteisesti johtaneet varsin yksisuuntaiseen yhteistyöhön. Roostersin ja Ghosthuntersin tapauksessa hyötyjänä saattaa olla myös nokialaisjoukkue, mikäli Roostersin laajan juniorituotannon helmiä siirretään divisioonapeleihin kauas Pirkanmaalle rosteria vahvistamaan.

Kaudella 2012 Ghosthuntersilla oli farmisopimus Vaahteraliigassa pelanneen Vantaa TAFTin kanssa.

Lue lisää Roostersin sivuilta: Roostersin ja Ghosthuntersin välille yhteistyösopimus

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *