Divisioona käyntiin toukokuun lopulla

Gridiron Staff 29.1.2013 13:09 Yksi kommentti

SAJL on julkaissut I-divisioonan sarjaohjelman kaudelle 2013. Joukkueet avaavat kautensa toukokuun viimeisenä viikonloppuna.

Toukokuun 25. ja 26. päivä pelataan seuraavat ottelut: Trojans – Ghosthunters, Bulldogs – Falcons ja Saints – Northern Lights. Turun ottelussa kohtaavat historiansa ensimmäistä divisioonakautta pelaava Trojans sekä viime kauden divisioonan yllättäjä Nokia Ghosthunters. Liki paikalliskamppailuksi laskettava Sipoo Bulldogsin ja Hyvinkää Falconsin kohtaaminen on myös varmasti mielenkiintoa täynnä. Kolmikon täydentävä ottelu Saintsin ja Northern Lightsin välillä asettaa vastakkain viime vuonna II-divisioonaa ja Vaahteraliigaa pelanneet joukkueet.

Otteluohjelma on sikäli mielenkiintoinen, että kaikki joukkueet pelaavat viime vuodesta poiketen jokaisella kierroksella. Kaikki joukkueet ehtivät kohtaamaan toisensa kertaalleen heinäkuun kahdeksanteen mennessä. Kaksinkertaisen runkosarjan jälkeen pelataan välierät 17.-18.8. sekä Spagettimalja 24.8. Divisioonan mestaruus ratkeaa näin siis viikkoa ennen Vaahteramaljaa.

Katso sarjaohjelma SAJL:n sivuilta.

Kommentoi

  • Ah, pirkanmaan paikalliskamppailut!