SAJL julkaisi liigan otteluohjelman

Tuomo Tomperi 28.1.2013 15:09 3 kommenttia

Roostersin ja Wolverinesin kamppailu potkaisee liigakauden käyntiin 19.5.

Viime kauden finaalijoukkueiden runkosarjan ainoa kamppailu avaa kesän sarjan viikkoa muita joukkueita aiemmin. Joukkueet kohtaavat kotoisen Vaahteraliigan lisäksi myös EFL-sarjassa sekä luonnollisesti mahdollisesti liigan pudotuspeleissä. Vaahteramalja XXXIV pelataan tänä vuonna 31.8.

Viikkoa avauskamppailua myöhemmin pelataan muut avauskierroksen kamppailut Jaguaarit – Indians, Butchers – Crocodiles ja TAFT – 69ers. Jokainen ottelupari on mielenkiintoinen ja ennakolta varsin tasainen. Uusilla joukkueilla 69ersilla ja Indiansilla on heti avauskierroksella mahdollisuus avata pistetili ja ilmoittautua mukaan pudotuspelitaisteluun.

Tutustu otteluohjelmaan SAJL:n sivuilla.

Kommentoi

  • Minusta sinänsä vähän outoa, että helsinkiläisjoukkueiden ainut runkosarjakohtaaminen on heti avauskierroksella. Ei pääse hypemylly kovin paljon pyörimään :) Toisaalta juuri maukkaampaa avausottelua on vaikea kuvitella.

  • Mielestäni tämä on myös outoa, sillä Wolverines ja Roosters pelaavat toisiaan vastaan jo 4.5. EFL-matsissa…Mutta näillä mennään!

  • Eiköhän tuossa ole puhtaasti rationaaliset perusteet takana. Jompi kumpi joukkueista ellei molemmat jatkavat pommin varmasti EFL-sarjassa, koska lohkossa kaksi kolmesta menee seuraavalle kierrokselle. Eurosarjojen ehdoilla mennään ja viikonloppuja käytössä rajallisesti joten vaikka “outoa” niin tuleepahan ainakin selvyys siitä kumpi on paremmin selvinnyt treenikaudesta kesään.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *