Rajaritarit julkaisivat alustavan rosterin

Gridiron Staff 23.1.2013 12:58 Ei kommentteja

Muutama entinen liigapelaaja palaa kakkosdivisioonaa tulevalla kaudella pelaavan joukkueen vahvuuteen.

Rajaritareiden pelinrakentajana jatkaa nuori Juho Väisänen, joka allekirjoitti syksyllä kahden vuoden sopimuksen joukkueen kanssa. Vaahteraliigakokemusta tuovat hyökkäyksen linjamies Jyri Hölkki, laituri Tuomas Rasilainen ja takapuolustaja Antti Mönkäre.

Seuran edustusjoukkueen rosterissa on tällä hetkellä 20 nimeä, mutta joukkueen tavoitteena on allekirjoittaa sopimukset vielä 15 lisäpelaajan kanssa. Viime kaudella ajoittaisesta pelaajapulasta kärsinyt seura näyttäisi siis saavan ensi kesäksi iskukykyisen ja riittävän monilukuisen joukkueen.

Rajaritareilla on hyvin sujuvan talvikauden myötä mahdollisuudet taistella tosistaan ensi kesän sarjan kärkisijoista. Pelinrakentaja Väisänen on monen mielestä sarjan paras omalla pelipaikallaan. Jos joukkue saa annettua Väisäselle riittävästi heittoaikaa ja pystyy kehittämään juoksupeliään viimevuotisesta, voi joukkue selvitä sarjassa hyvinkin pitkälle.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *