Columbus Givens Kouvolaan

Gridiron Staff 16.1.2013 15:20 Ei kommentteja

Amerikkalaispelaaja Columbus Givens on Europlayersin mukaan tehnyt sopimuksen Kouvola Indiansin kanssa kaudesta 2013.

25-vuotias Columbus Givens on monipuolinen ja vikkeläjalkainen pelaaja, joka edusti yliopistotasolla SMU Mustangs -joukkuetta. Lukioaikoinaan pelinrakentajaa pelannut Givens vaihtoi yliopistotasolla pelipaikakseen laitahyökkääjän. Givensilla on myös kokemusta Euroopasta itävaltalaisesta Cineplexx Blue Devils Hohenems -joukkueesta, jossa hän pelasi pääosin puolustuksen takakentällä. Aiempi kokemus Euroopasta on epäilemättä epäilemättä Givensille hyödyksi.

Givens on atleettisuutensa ja monipuolisuutensa puolesta sopiva vahvistus Indiansille tulevana kesänä. Vaahteraliigajoukkueet ovat pyrkineet viime vuosina hankkimaan yhä enemmän juuri liikkuvia vahvistuksia, joita voidaan käyttää tarvittaessa useilla pelipaikoilla. Givens pystyy auttamaan Indiansia tarpeen mukaan sekä hyökkäyksessä, puolustuksessa että erikoisjoukkueissa. Löytyypä mieheltä kokemusta jopa lentopotkaisijan tehtävistä.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *