• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Matias Sarvela Wolverinesin takakentälle

jefumaster 7.1.2013 15:51 2 kommenttia

Matias Game pic

Roostersissa ja Louisina Collegessa oppinsa hankkinut puolustuksen takakentän pelaaja Matias Sarvela on solminut sopimuksen Helsinki Wolverinesin kanssa.

Kaudella 2012 Wolverinesin yhtenä heikkona alueena pidettiin puolustuksen takakenttää. Sarvelan rekrytonti tuo tuolle pelialueelle toivottua taitoa ja kokemusta aimo annoksen lisää. Joukkueen päävalmentaja Mark Garza kertoo Matiaksen valinneen ahmalauman joukkueekseen, koska hän haluaa pelaajana olla mukana kokoonpanossa, jolla on mahdollisuus tehdä jotain merkittävää kaudella 2013.

Viime kaudella Sarvela pelasi Vaahteraliigaa viidessä ottelussa Roostersin riveissä tilastoilla 3+6 taklausta. Hän palasi kuitenkin Lousinaanaan elokuussa ennen Roostersin kauden huipentumista vaahteramaljan voittoon.

Henkilökohtaisiksi tavoitteikseen Matias asettaa Garzan haastattelussa kehittymisen yhdeksi liigan parhaimmista pelaajista pelipaikallaan ja sen myötä auttaa myös joukkueensa puolustus liigan paalupaikalle. Myös menestyminen Eurobowl-otteluissa, sekä Vaahteraliigassa kiinnostavat kokenutta puolustajaa erityisesti. 

Wolverines on julkaissut off-season kaudella nyt kolme uutta pelaajaa rosteriinsa. Kaikki vahvistukset (Halldorsson, Redin, Sarvela) pelaavat suomalaisella passilla tai statuksella ja ovat puolustajia. EFL-sarjaan valmistautuvan joukkueen hyökkäyskalustoon ei ole tähän mennessä esitelty uusia nimiä.

Lue myös: 

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Nämä paikallisloikkaukset taitaa olla edelleen aika harvinaisia Stadissa!

 • Nopeasti tulee mieleen Roostersin ja Wolverinesin välillä seuraavat nimet viimeiseltä vuosikymmeneltä:
  Aleksi Astor, Kalle Da Silva, Efe Evwaraye, Kari Hytönen, Andrei Kipahti, Teemu Kuusisto, Tommi Känsälä, Janne Lehtinen, Tony Lehtola, Iiro Luoto, Tuomas Niemelä, Timi Peltomäki, Aki Rinne, Jarno Sainio, Aarno Sjöblom, Christer Stockus, Matti Vaininen
  Jos mukaan otetaan 69ers, ECG, TAFT, Butchers ja edesmennyt Colts niin itseasiassa aikalailla näitä näyttää sitten kuitenkin olleen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *