Kakkosen sarjaohjelma valmis

Gridiron Staff 3.1.2013 21:49 Ei kommentteja

SAJL on julkaissut II-divisioonan tulevan kauden sarjaohjelman. Sarja pelataan kahdessa lohkossa.

Liiton tiedotteen mukaan ohjelmaa on tiivistetty viime vuodesta melkoisesti. Nyt Rautamalja pelataan jo 23.-24.8., eli kolme viikkoa aiemmin kuin vuonna 2012. Kolmentoista joukkueen sarjan vuoksi toisessa lohkossa on kuusi joukkuetta, toisessa seitsemän. Kuusi joukkuetta selviää pudotuspeleihin.

Lohkojaon vuoksi lohkossa A pelataan runkosarjassa kahdeksan ottelua, ja lohkossa B kuusi. Ensi kauden pituus voi siis jollekin joukkueelle olla kuusi ottelua, ja jollekin toiselle pudotuspelit mukaanlukien jopa 11.

LOHKO A LOHKO B
Pori Bears Helsinki ECG
Vaasa Vikings Kuopio Steelers
Salo Scorpions Helsinki Wolverines II
Hämeenlinna Huskies Mikkeli Bouncers
Raisio Oakmen Lappeenranta Rajaritarit
Jyväskylä Pirates Hanko Sun City
Päijät-Häme Panthers

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *