Bulldogs julkaisi ensimmäisen jenkkivahvistuksensa

Gridiron Staff 2.1.2013 20:09 Ei kommentteja

Yhdysvaltalainen Barshal Williams on allekirjoittanut sopimuksen Sipoon Bulldogsin kanssa kaudesta 2013.

Alabaman osavaltiosta kotoisin oleva Williams kirjautti lukiourallaan yhteensä 92 koppia, 1424 jaardia sekä 17 maalia. Williams on hyvin fyysinen pelaaja – lähes kaksimetrisenä ja 123-kiloisena hän tuo kokoa ja voimaa Bulldogsin hyökkäykseen ja puolustuksen linjaan. Bulldogsin tiedotteen mukaan Williams on kiinnostunut tuomaan omaa kokemustaan Suomeen ja jakamaan tietoaan pelistä muille pelaajille.

Williamsin sopimus antaa mahdollisuuden spekuloida viime kaudella ykkösdivisioonan viidenneksi jääneen seuran suunnitelmia. Ykkösdivisioonan säännöt sallivat vain yhden amerikkalaisvahvistuksen käytön kerrallaan kentällä. Nähdäänkö Williams siis ainoastaan puolustuksen puolella, vai jättäisikö Bulldogs jenkkipelinrakentajan kokonaan hankkimatta? Tällä hetkellä joukkueen tulevan kauden rosteriin on merkitty vain yksi pelinrakentaja, vuonna 1991 syntynyt Jaakko Heikkinen (190cm/90kg).

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *