Sixtarit värväsi puolustajan Unkarista

jefumaster 29.12.2012 19:32 Ei kommentteja

Helsinki 69ers on julkaissut sopimuksensa unkarilaisen Daniel Stadlerin kanssa. Parimetrinen jätti pelasi viime kaudella Budapest Wolvesin riveissä.

Sixtarien tiedotteen mukaan  nyt pelaajasopimuksen solminut Stadler vahvisti Euroopan joukkueen puolustusta viime syksynä pelatussa Euro-American Challenge-ottelussa. 116 kiloinen pelaaja hallitsee pelaamisen pallon molemmin puolin joko DE:n tai TE:n paikalla.

Aiemmin syksyllä serbialainen Ivan Pavlovic julkaisi omalla Europlayers-sivullaan solmineensa sopimuksen 69ersin kanssa. Joukkue ei ole kuitenkaan vahvistanut Serbian maajoukkuepuolustajan sopimusta omalta puoleltaan. Toisin kuin unkarilainen Stadler, serbialainen ei-EU-pelaaja veisi nykyisten kilpailusääntöjen mukaan yhden paikan ns. amerikkalaiskiintiöstä eli EU:n ulkopuolisten pelaajien potista.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *