Butchers ja ECG farmiyhteistyöhön

Gridiron Staff 20.12.2012 15:14 Ei kommentteja

Vaahteraliigassa pelaava Porvoo Butchers ja kakkosdivisioonassa pelaava helsinkiläinen East City Giants ovat allekirjoittaneet farmisopimuksen kaudelle 2013.

Aikaisemmin joukkueilla on ollut vastaava sopimus 2011. Seurojen välinen yhteistyö harjoituskaudelle 2012-2013 sai jo startin joulukuun puolivälissä järjestetyllä yhteisleirillä Pajulahden Urheiluopistolla.

Joukkueiden välinen farmisopimus mahdollistaa ECG:ssä pelaavien, lahjakkaiden urheilijoiden siirtymisen pelaamaan pääsarjatasolle Porvoon Butchersiin ja toisaalta antaa nuorille porvoolaisille pelaajille mahdollisuuden pelata miesten sarjassa oman juniorisarjan lisäksi, jos paikka Vaahteraliigassa ei vielä tulevalla kaudella ole ajankohtainen.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *