Butchersille jenkkipelinrakentaja

Gridiron Staff 13.12.2012 10:11 Yksi kommentti

Porvoon Butchers on allekirjoittanut ensi kauden kattavan sopimuksen pelinrakentaja Bill Ashburnin kanssa.

Tuleva vahvistus pelasi yliopistourallaan kovatasoisessa Louisville Cardinalsissa varapelinrakentajana. Ashburnin aikana Cardinals pelasi kuuluisan valmentaja Bobby Petrinon alaisuudessa erinomaisen kauden vuonna 2006, kun joukkue hävisi vain yhden ottelun ja valittiin kauden päätteeksi koko maan viidenneksi parhaaksi joukkueeksi. Ashburn sai yliopistourallaan kuitenkin vain rajoitetusti peliaikaa, joten Louisvillen jälkeen hän on pyrkinyt pelaamaan aktiivisesti maan semi-pro -sarjoissa.

28-vuotias, 190-senttinen Ashburn tulee Suomeen huhtikuussa, mutta osallistuu jo talven aikana joukkueen pelitavan suunnitteluun. Isokokoinen Ashburn on pääosin heittävä pelinrakentaja, mutta pystyy myös itse juoksemaan pallon kanssa. Yliopistouransa jälkeen pelasi pitkään useissa Arena-liigoissa, mutta jo viime kaudella mies otti tuntumaa eurooppalaiseen jalkapalloon Bologna Dovesissa, Italiassa. Miehen meriittilistalta löytyy myös Kanadan CFL-liigan tryout.

– Olen tyytyväinen, että tällä kertaa sopimus syntyi hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Saimme monipuolisen ja kokeneen pelinrakentajan, jolla on kokemusta myös Euroopasta, Butchersin Mikko Vento kertoo.

Lue myös

Kommentoi

  • On kyllä aika fittimäinen toi motion missä kaveri saa juosta eteen päin puolustajan kannalta. Taisi pallokin lentää lähes poikkeuksetta sille kaverille noissa heittopeleissä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *