Clinton Graham Butchersiin

jefumaster 10.12.2012 13:11 2 kommenttia

Porvoo Butchers on solminut sopimuksen euro-kentillä kovaa jälkeä tehneen keskushyökkääjän, Clinton Grahamin kanssa.

Kaksinkertainen Eurobowl-mestari on kokenut pelaaja Euroopan sarjoissa. 31 vuotias pelimies on pelannut urallaan Vienna Vikingseissä, Bergamo Lionseissa, Prague Panthersissa, sekä viime vuonna Basel Gladiatorsissa Sveitsissä. Graham on Yhdysvaltain sekä Jamaikan kansalainen.

2000-luvun alussa Graham pelasi yliopistopalloa Stony Brook Seawolvesin riveissä New Yorkissa. Yiopistosarjan pelaaja-arvostelut povasivat keskushyökkäjälle lupaavaa uraa amerikkalaisen jalkapallon parissa: “Clinton Graham is one of the hottest offensive players in the leaque.”

Butchersilla oli viime kaudella huonoa onnea jenkkivalintojensa suhteen. Tällä kertaa joukkueeseen on kiinnitetty ajoissa Euroopassa kannuksensa hankkinut kokenut pelaaja, joka kykenee henkilökohtaisella panoksellaan kääntämään otteluen kulkuja joukkueensa toivomaan suuntaan.

Lue myös: Uutinen Butchersin nettisivuilla

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Vaikka Clintonilla alkaa toki jo ikää olemaankin, niin veikkaan että hän on edelleen kyllä kova vahvistus.

  • Sellainen hankinta joka kesällä pakko nähdä:)

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *