Aappo Saloranta Crocodilesiin

jefumaster 9.12.2012 9:14 Yksi kommentti

Oulun Northern Lightsissa vakuuttavaa jälkeä tehnyt Aappo Saloranta siirtyy kaudeksi 2013 Seinäjoen Crocodilesin miehistöön.

Suomen parhaisiin laitahyökkääjiin kuuluva Saloranta julkaisi sopimuksensa Europlayers-sivustolla. Viime kaudella 21-vuotias oululainen aloitti kautensa lupaavasti joukkueensa lailla, mutta loukkaantuminen siirsi Salorannan kentän laidalle ja suisti Lightsin tappioiden tielle.

Crocodiles on uudistamassa joukkueensa peli-ilmettä kaudelle 2013 mm. päävalmentajan vaihdoksella. Aiemmin syksyllä amerikkalainen Charles Rifenbark kertoi Europlayers-sivuilla solmineensa sopimuksen seinäjokisten valmentamisesta. Crocodiles-organisaatio ei ole vielä vahvistanut uutista omalla tiedotteellaan. Salorannan siirtyminen joukkueeseen tuo Crocodilesiin lisää osaamista heittohyökkäyksen puolelle. Viime vuosina Crocodiles-hyökkäystä on voitu pitää juoksuvoittoisena.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *