Ilya Redin Wolverinesiin

jefumaster 7.12.2012 13:30 2 kommenttia

Turku Trojansissa pitkän uran pelannut tukimies Ilya Redin taklaa kaudella 2013 Wolverinesissa. Myös ikinuori Arno Sjöblom jatkaa uraansa Ahma-puolustuksessa.

Trojansissa välillä kahteen suuntaankin pelannut Redin on uransa aikana edustanut synnyinmaataan Venäjää maajoukkuetasolla ja mm. nuorten EM-kisoissa hänet on valittu kisojen kakkostähdistöön. Ilya oli kaudella 2012 Trojansin kolmanneksi paras taklaaja 41,0 (28+26) suorituksellaan. 

Arno Sjöblom on yksi kaikkien aikojen kokeneimmista suomalaispelaajista, joka kerta toisensa jälkeen on nuorempien kiusaksi yltänyt Suomen maajoukkueen kokoonpanoon tukimiehen paikalle.

Redin on toinen tällä viikolla Wolverines-puolustukseen ilmoitettu vahvistus. Aiemmin oman sopimuksensa julkaisi brittiläis-suomalainen linjamies Halldur Halldursson.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *