Rauankoski Seinäjoelta TAFTiin

jefumaster 3.12.2012 12:26 Ei kommentteja

Kaksi kautta Crocodilesissa pelannut 22-vuotias Neem Rauankoski siirtyy vahvistamaan Vantaan TAFTia.

Rauankoski kuuluu niiden suomalaisten jenkkifutarien kasvavaan joukkoon, jotka ovat laatineet Europlayers-palveluun oman profiilinsa. Seinäjoelta pääkaupunkiseudulle siirtyvän nuoren pelaajan viimeisenä päivityksenä profiili-sivulta löytyy solmittu sopimus vantaalaisten kanssa.

Monipuolisen urheilutaustan omaava 184-senttinen ja 92 kiloinen pelaaja soveltuu laitahyökkääjän, sekä takapuolustajan pelipaikoille. Vantaalaiset tarvitsevatkin takakentälleen uusia nimiä Donavan Williamsin siirtyessä sarjanousija 69ersin vahvuuteen tulevalla kaudella.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi