Floyd, McCrea ja Williams 69ersiin

Gridiron Staff 29.11.2012 12:05 Ei kommentteja

Vaahteraliigaan noussut Helsinki 69ers vahvistuu ensi kaudella suomalaisille tutuin nimin.

Kaudella 2012 I-divisioonan mestaruuden voittanut Helsinki 69ers luottaa myös tulevalla kaudella Charles McCrean ja Marquette “Q” Floydin palveluksiin. Uutena kasvona mustapaidassa nähdään aiemmin TAFT:n paidasta tuttu Donavan Williams.

Viime kaudella peräti 26 touchdownia divarissa takonut McCrea on pelannut aiemmin Suomessa myös liigatasolla. Seinäjoki Crocodilesin ja Helsinki Roostersin paidassa liigassa nähty McCrea on kokenut Euroopan kiertäjä, jonka nopeus tulee tulevalla kaudella olemaan helsinkiläisjoukkueen kenties tehokkain ase.

Vuosikaudet 69ersia divisioonassa edustanut Marquette Floyd tekee tulevalla kaudella debyyttinsä Vaahteraliigassa. Floyd tunnetaan kovana taklaajana ja puolustuksen johtajana. Aisaparikseen Floyd saa TAFT:ssa kovaa jälkeä tehneen Williamsin, joka voitti viime kaudella Vaahteraliigan syötönkatkotilaston.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme organisaatioon kahden pitkään toiminnassa mukana olleen vahvistuksen lisäksi liigan ehdottomaan eliittiin kuuluvan pelaajan, joka on jo näyttönsä antanut, 69ersin Jukka Rantala kertoo seuran sivuilla.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *