Rocky Ciasulli Roostersiin

Gridiron Staff 28.11.2012 20:56 Ei kommentteja

Mestarijoukkue on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta jo aiemmin Suomessa pelanneen vahvan laitahyökkääjän kanssa.

Jo vuosia Euroopassa pelannut Rocky Ciasulli pelasi viimeksi Vaahteraliigassa hyökkäysten dominoimalla kaudella 2008. Kyseisellä kaudella tehtiin useita liigaennätyksiä, joista myös Ciasulli pääsi osalliseksi. Miehen 12 ottelussa ottamat 93 kiinniottoa ja 29 touchdownia ovat liigan ennätyksiä. Butchersia vastaan kyseisellä kaudella Ciasulli otti peräti 17 koppia, eniten liigahistoriassa. Muutaman muualla vietetyn vuoden jälkeen pelimies palaa jälleen Suomeen, mutta nyt Roostersin punaisissa.

Roostersin Päävalmentaja Juha Hakala on tyytyväinen saadessaan Rocky Ciasullin joukkueeseen.

– Ciasulli on isokokoinen ja voimakas laitahyökkääjä, joka on vahvoilla myös poikkikentän kuvioissa pystyen voittamaan myös hyppypallot. Hän myös oiva vahvistus meidän erikoisjoukkueisiin niin palauttajana kuin myös long-snapperin. Taitavat pelaajat, jotka oman tontin lisäksi pystyvät hoitamaan erikoisjoukkueen tehtäviä tehokkaasti ovat tärkeitä meille sekä Vaahteraliigassa että EFL-sarjassa, Hakala kertoo.

Kovaa harjoitteleva Ciasulli odottaa innokkaana sekä EFL:n että Vaahteraliigan otteluita.

– Roostersilla on kaudelle 2013 kasassa vahvajoukkue, jolla on kokemusta tärkeiden pelien voittamisesta. Näin kaudella 2008 Roostersin kyvyt sekä organisaationa että kentällä. Voitimme kaikki muut Vaahteraliiga-joukkueet Jaguaareissa, mutta Roostersille hävisimme kolme kertaa. Mestaruudet voitetaan off-seasonilla kuntosaleilla ja harjoituskentillä. Itse harjoittelen keskimäärin kymmenen kertaa viikossa.

Ciasullilla on Yhdysvaltain ja Italian passit, joten hänen liittymisensä joukkueeseen ei vaikuta Roostersin amerikkalaiskiintiöön.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *