Jukka Satola jatkaa jefu-uraansa valmennustehtävissä

jefumaster 27.11.2012 11:57 Yksi kommentti

Helsinki Wolverinesin päävalmentaja Mark Garza tiedotti vahvistuksesta valmennustiimiinsä. Pitkän pelaajauran taakseen jättävä kokenut Jukka Satola liittyy Garzan staffiin.

Päävalmentaja Garza kertoo Jukka Satolan toimivan joukkueessa “videoanalyytikkona”. käytännössä Satola analysoi harjoituksista ja otteluista kuvattua materiaalia ja raportoi havainnoistaan muille valmentajille Garzan luoman systemaattisen mallin mukaisesti. Otteluiden yhteydessä Satolan roolia kuvataan näin:

– On game day Jukka will be up in the box going over down and distance,formation,field,coverage tendency. His knowledge of the players and organization is a big plus for the 2013 wolverine staff!

Wolverines valmennustiimiin kuuluu tälllä hetkellä Garzan lisäksi kaksi amerikkalaista ja kaksi suomalaista sekä yksi saksalainen jäsen. Aiemman ilmoituksen mukaan Garza aikoo vahvistaa valmennustiimiään vielä yhdellä lisänimellä.

Jenkkifutista neljällä vuosikymmenellä

Jukka Satola on pelannut pitkällä pelaajaurallaan Wolverinesin lisäksi mm. Butchersissa, Crocodilesissa, Trojansissa, Taftissa sekä Espoon Coltseissa. Vuonna 1989 jefu-uransa aloittanut Satola esiintyi ensimmäisen kerran urallaan Suomen maajoukkueessa vuonna 1992.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *