Karri Kuuttila jatkaa Wolverinesissa

jefumaster 26.11.2012 18:25 Ei kommentteja

Helsinki Wolverines on tiedottanut tehneensä jatkosopimuksen Yhdysvalloissa talvehtivan Karri Kuuttilan kanssa. Kuutila valittiin kaudella 2012 SAJL:n vuoden linjamieheksi.

Washington DC:ssa asuva Kuuttila on viimeisin suomalainen, jolle on avautunut paikka NFL-joukkueen harjoitusleirille. Viime kaudella Karri pelasi rookie-kautensa Suomessa Wolverinesin paidassa tuoden Vaahteraliigaan uutta jännitettä pelipaikalleen. Syksyn aikana Gridiron pääsi haastattelemaan linjajättiä, eikä kaveri jättänyt tunteitaan vakan alle.

Kuuttilan sopimus tuo Wolverinesin toistaiseksi ohueen OL-rosteriin joukkueen kaipaamaa taitoa ja kokoa.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi